Bedrijven en rechtspersonen

Schouten Fiscaal werkt voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Heb jij een maatschap, Vennootschap Onder Firma, een BV of eenmanszaak met personeel? Dan help ik je graag verder met advies en het doen van jouw financiële administratie en aangiften. Hoe we dat exact inrichten? Dat bepalen we samen. Belangrijk voor mij is dat ik jou en jouw bedrijf leer kennen en dat we de administratie en aangiftes zo inrichten dat ze op tijd, accuraat en zorgvuldig worden ingediend. Ik zorg er daarnaast voor dat jij altijd inzicht hebt in hoe je er financieel voorstaat. Zo heb je altijd de juiste cijfers tot je beschikking op basis waarop je de beslissingen kunt nemen die jou en jouw bedrijf verder helpen. Door samen op te trekken en een nauw persoonlijk contact te onderhouden werken we aan het behalen van jouw doelen.

Een persoonlijk gesprek zal al snel duidelijk maken wat ik voor jou en jouw bedrijf of onderneming kan betekenen. Geen mens is hetzelfde, dat geldt ook voor ondernemers en ondernemingen. Er zullen dan ook altijd zaken zijn die buiten het reguliere vallen. Behoefte aan een eerlijk financieel advies? Ik nodig je van harte uit voor dat eerste gesprek.

Overstappen?

Je hebt op dit moment al een financieel adviseur, maar denkt toch aan overstappen? Ik begrijp dat je daar best tegenop ziet. Mocht je interesse hebben om mij jouw administratie te laten doen, dan kijken we samen hoe we dit zo laagdrempelig mogelijk kunnen oppakken. Wij bepalen eerst samen wanneer een goed moment van overstappen zou zijn, daarna zorg ik ervoor dat jouw administratie veilig en volledig wordt overgedragen. Ik laat je graag zien dat ik met je mee denk en wil investeren in een langlopende relatie met jou.

Ondernemer, maar (nog) geen personeel?

Bekijk hier mijn werkzaamheden voor ZZP-ers en freelancers.