Schouten Fiscaal: óók voor de zelfstandige ondernemer zonder personeel

Ben jij zelfstandig ondernemer of freelancer? Ik help je graag verder met advies, de financiële administratie en de fiscale aangiften. Hoe we dat inrichten? Dat bepalen we samen. Ik vind het belangrijk om jou en jouw onderneming te leren kennen. Een persoonlijk gesprek zal snel duidelijk maken wat ik voor jouw onderneming kan betekenen. Ik nodig je van harte uit voor dat eerste gesprek.

Doe jij jouw boekhouding al digitaal?

Sinds begin 2021 werk ik met Exact Online, een heel toegankelijk online boekhoudsysteem. Alle gegevens laad je eenvoudig in via de Exact Online app. Ik lees deze aan mijn kant in en verwerk wat er gedaan moet worden. Met de zeer gebruiksvriendelijke app zijn we allebei altijd op de hoogte van jouw financiële situatie. Zo werken we online samen en bundelen we de krachten. Hou jij tijd over om te ondernemen terwijl je er zeker van kan zijn dat alles goed geregeld is met oog op de fiscus vereisten.

Tevreden klanten

Ik werk voor ZZP-ers en freelancers, maar ook voor particulieren en  Besloten Vennootschappen. Voor wie ik ook werk, het contact is direct en persoonlijk. Van mijn klanten krijg ik terug dat dat juist de charme is om voor een klein bureau als Schouten Fiscaal te kiezen.

Loop jij tegen belastingzaken aan?

Neem contact met mij op. Dan kijken we samen naar hoe ik jou het beste kan helpen met jouw administratie.